Haal het meeste uit je geboortelijst: 10 tips

 1. 1Laat iedereen weten waar je lijst ligt
  Je kan bij Dreambaby geboortelijstkaartjes bestellen die je bij je geboortekaartje steekt of uitdeelt aan familie en vrienden. Je bestelt ze bij het leggen van je lijst en 3 weken later kan je ze afhalen in je thuiswinkel.
 2. 2Schrappen en toevoegen en schrappen en toevoegen
  Je kan artikelen bij op je lijst zetten en er weer afhalen zoveel als je wil. Je kan je lijst zelfs nog aanvullen na de bevalling, als je in de kraamafdeling ligt.
 3. 3Een meisje of een jongen? Hou het geheim!
  Als je de spanning erin wil houden, kan je op je lijst 'verborgen' artikelen aanduiden. Dit zijn artikelen die het geslacht van je baby kunnen verraden. Je bepaalt zelf wanneer ze op je lijst verschijnen, bv. na de geboorte van je baby.
 4. 4Koop zelf al spullen van je lijst
  Wil je bepaalde artikelen, zoals de babykamer, al vroeger in huis halen? Niets houdt je tegen om ze op je lijst te zetten en ze zelf te kopen. De prijs van deze artikelen wordt mee verrekend in het bedrag van de geschenkkaart die je krijgt bij het afsluiten van je lijst. Zo krijg je ook hierop 10 % korting.
 5. 5Duid aan wat je snel nodig hebt
  Heb je een voorkeur voor bepaalde artikelen of gaat het om onmisbare dingen? Duid deze dan als voorkeursartikelen aan op je lijst. Zo kunnen je familieleden en vrienden hier rekening mee houden en je deze cadeaus als eerste schenken. Denk maar aan een wandelwagen, flesjes, een badje, een babyfoon ... Dat komt allemaal van pas als je net thuiskomt met je baby.
 6. 6Maak een duurder artikel betaalbaar
  Je kan duurdere artikelen vanaf € 50 opsplitsen in schijven van minimaal € 25. Familie en vrienden kunnen zo elk een deel van het artikel betalen.
 7. 7Vraag een geschenkkaart
  Weet je nog niet welke artikelen je gaat vragen? Vraag dan aan vrienden en familieleden om een geschenkkaart te kopen op je geboortelijst. Ze kunnen zelf het bedrag van de kaart bepalen. De geschenkkaarten verschijnen automatisch op je geboortelijst. En jij kan ze daarna omruilen voor de gewenste artikelen, op een moment dat je zelf uitkomt.
 8. 8Je artikelen gratis thuis geleverd
  We bieden je één gratis thuislevering aan voor artikelen van je geboortelijst. Duid al bij het opstellen van je geboortelijst aan welke artikelen je wil laten aan huis leveren. Anders vertrekken ze twee weken voor de geboorte naar de Dreambaby-thuiswinkel. Bij Colruyt vertrekken ze zodra ze betaald zijn. Daarna is het nagenoeg onmogelijk nog een thuislevering aanvragen.

  Je thuislevering kan je laten plaatsvinden wanneer je maar wil, voor de geboorte van je kindje of pas erna. Een telefoontje naar Advieslijn volstaat om de thuislevering af te spreken.
 9. 9Snel afhalen met de afhaalservice
  Wil je toch zelf langs de winkel, dan kan je snel bediend worden met onze afhaalservice. Als je een Dreambaby-winkel als thuiswinkel hebt gekozen, kan je de winkel bellen om een afspraak te maken. Zij zetten dan al je cadeautjes klaar. Je kan dan alles in één keer afhalen aan het magazijn. Mogelijk vanaf 10 betaalde cadeautjes.
 10. 10DreamLand of Colruyt als thuiswinkel: 10 % korting op babykleertjes
  Heb je een DreamLand- of Colruyt-winkel in je buurt, dan kan je deze ook als thuiswinkel kiezen. Het is dan wel niet mogelijk om kleertjes op de lijst zetten, maar je krijgt wel 10 % korting op kledij als je eens langsgaat in een Dreambaby-winkel. Je vermeldt gewoon je lijstnummer aan de kassa.