Haal alles uit je geboortelijst: 10 tips

 1. 1Laat iedereen weten waar je lijst ligt
  Je kan bij Dreambaby geboortelijstkaartjes bestellen die je bij je geboortekaartje steekt of uitdeelt aan familie en vrienden. Je bestelt ze bij het leggen van je lijst en 3 weken later kan je ze afhalen in je thuiswinkel. Of je kan je lijst ook makkelijk delen via Facebook of email.
 2. 2Schrappen en toevoegen en schrappen en toevoegen
  Je kan artikelen op je lijst zetten en er weer afhalen, zoveel als je wil. Je kan je lijst zelfs nog aanvullen na de bevalling, wanneer je in de kraamafdeling ligt.

  Babykleertjes en babyspullen die we speciaal voor jou besteld hebben, kan je nog wijzigen of verwijderen in je kladlijst, maar niet meer wanneer je jouw lijst gepubliceerd hebt.
 3. 3Een meisje of een jongen? Hou het geheim!
  Wil je het geslacht van je kindje nog even geheim houden? Dat kan door op je lijst bepaalde artikelen te verbergen. Je bepaalt zelf wanneer ze op je lijst verschijnen, bv. na de geboorte van je baby.
 4. 4Koop zelf al spullen van je lijst
  Wil je bepaalde artikelen, zoals de babykamer, al vroeger in huis halen? Niets houdt je tegen om ze op je lijst te zetten en ze zelf te kopen. De prijs van deze artikelen wordt mee verrekend in het bedrag van de geschenkkaart die je krijgt bij het afsluiten van je lijst. Zo krijg je ook hierop 10 % korting.
 5. 5Duid aan wat je snel nodig hebt
  Duid je favoriete spullen of artikelen die je graag eerst krijgt aan als voorkeursartikel. Familie en vrienden weten dan welke cadeautjes ze je als eerste kunnen schenken. Denk maar aan een wandelwagen, flesjes, een badje, een babyfoon ... allemaal spulletjes die je nodig hebt bij thuiskomst met je baby.
 6. 6Maak een duurder artikel betaalbaar
  Je kan duurdere artikelen vanaf € 50 opsplitsen in schijven van minimaal € 25. Familie en vrienden kunnen zo elk een deel van het artikel schenken.
 7. 7Vraag een geschenkkaart
  Weet je nog niet welke artikelen je gaat vragen? Vraag dan aan vrienden en familieleden om een geschenkkaart te kopen op je geboortelijst. Ze bepalen zelf het bedrag van de kaart, en ze verschijnt automatisch op je geboortelijst. Jij kan ze dan omruilen voor de gewenste artikelen, op een moment dat jou past.
 8. 8Makkelijk: thuislevering
  Je kan je artikelen aan huis laten leveren. Aan huis leveren kan tijdens de week of op zaterdag, in de voor- of namiddag. De artikelen worden tot aan de deur geleverd, handig dus als een enthousiaste partner, meter, buurman, … aanwezig is die de zwaardere artikelen binnen kan plaatsen. Een thuislevering kost €35 en wordt verrekend na het afsluiten van je geboortelijst. Bij aankoop van een volledige babykamerset (= bed + commode + 2- of 3-deurskast) is de thuislevering gratis.
 9. 9Snel afhalen met de afhaalservice
  Kom je liever zelf naar de winkel? Maak dan gebruik van onze afhaalservice, heel makkelijk! Maak een afspraak in je Dreambaby-thuiswinkel, je cadeautjes worden klaargezet en je kan alles in een keer afhalen aan het magazijn. Dit is mogelijk vanaf 10 betaalde cadeautjes.
 10. 10DreamLand of Colruyt als thuiswinkel: 10 % korting op babykleertjes
  Heb je een DreamLand- of Colruyt-winkel in je buurt, dan kan je deze ook als thuiswinkel kiezen. Het is dan wel niet mogelijk om kleertjes op de lijst zetten, maar je krijgt wel 10 % korting op kleding wanneer je eens langsgaat in een Dreambaby-winkel. Vermeld gewoon je lijstnummer aan de kassa.