Meer baby'tjes, meer voordelen

Een meerling betekent ook … meer kosten. Dreambaby weet dat! Daarom krijg je van ons bij het afsluiten van je geboortelijst een geschenkkaart ter waarde van 15 % (en niet 10 %) van het totale bedrag van de aangekochte artikelen. En dat boven op alle andere voordelen van een geboortelijst bij Dreambaby!

Wat moet je doen?

Bezorg een attest van je gynaecoloog of een geboorteattest aan je Dreambaby-winkel of Advieslijn. Dit laatste kan door te mailen naar advieslijn@dreambaby.be of door het op te sturen t.a.v. Dreambaby Advieslijn, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

En er is meer! Onze specialisten stelden ook een speciaal assortiment voor meerlingen samen. Je vindt een greep uit dat assortiment op onze website.

Ontdek het meerlingenassortiment

Leg je geboortelijst op tijd ...

  • want bij Dreambaby kan je extra tweelingartikelen uitkiezen die niet in het standaardassortiment zitten. Deze artikelen worden speciaal voor jou besteld en daarom hebben ze soms een langere levertermijn: 6 tot 8 weken.
  • want bij een tweelingzwangerschap beval je vaak wat vroeger dan voorzien. Normaal liggen de artikelen van je geboortelijst 2 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum klaar in je thuiswinkel. Op jouw vraag kunnen we een vroegere bevallingsdatum noteren zodat je artikelen vroeger beschikbaar zijn in je thuiswinkel.