Meer baby'tjes, meer voordelen

Een meerling betekent ook meer kosten. Daar heeft Dreambaby aan gedacht! Je krijgt van ons een geschenkkaart bij het afsluiten van je geboortelijst, niet t.w.v. 10 %, maar t.w.v. 15 % van het totale bedrag van de aangekochte artikelen. En dat bovenop alle andere voordelen van een geboortelijst bij Dreambaby!

Al wat je hoeft te doen is een attest van je gynaecoloog of geboorteattest afgeven in je favoriete Dreambaby-winkel. Of zo'n attest bezorgen aan onze Advieslijn. Je kan het mailen naar advieslijn@dreambaby.be of het opsturen t.a.v. Advieslijn naar Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

En dat is niet alles. Onze specialisten stelden ook een speciaal assortiment samen voor meerlingen. Een deel van dat meerlingenassortiment vind je terug op de website.

Ontdek het meerlingenassortiment

Ben je op zoek naar nog meer aangepaste producten voor meerlingen? Vraag dan onze meerlingenbijlage aan! Dan kan je rustig ons hele assortiment doorbladeren. De artikelen die we niet in ons online assortiment hebben, bestellen we speciaal voor jou.

Blader online door de meerlingenbijlage
Vraag je meerlingenbijlage aan

Leg je geboortelijst op tijd...

  • want bij Dreambaby kan je extra tweelingartikelen uitkiezen die niet in het standaardassortiment zitten. Deze artikelen worden speciaal voor jou besteld en daarom hebben ze soms een langere levertermijn: 8 tot 12 weken.
  • want bij een tweelingzwangerschap beval je vaak wat vroeger dan voorzien. Normaal liggen de artikelen van je geboortelijst 2 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum klaar in je thuiswinkel. Op jouw vraag kunnen we een vroegere bevallingsdatum noteren zodat je artikelen vroeger beschikbaar zijn in je thuiswinkel.